Algemene voorwaarden

Bestellen

Bestellingen voor de volgende dag kunnen tot uiterlijk 23:00 uur worden geplaatst. Bestellingen worden altijd bevestigd door een e-mail. U kunt bestellingen laten bezorgen tegen een kleine vergoeding of afhalen in een van onze negen filialen.

Betalen

U kunt vooraf betalen via een iDEAL transactie of betalen in de winkel. Betalen in de winkel is alleen mogelijk bij het afhalen van de producten in een van onze zeven filialen. De afrekening zal plaatsvinden via Internet Betaalprovider SISOW.

Bezorgen

Staat uw postcode in het onderstaande overzicht? Dan kunnen wij uw bestelling ‘s ochtends vanaf 9.00 uur tegen een geringe vergoeding bij u afleveren. De bezorgkosten zijn afstand afhankelijk en worden automatisch getoond bij het bestellen.

In de plaatsen Barneveld, Lunteren, Ederveen en Renswoude gelden de volgende postcodes: 3770 t/m 3773, 3927, 6740 t/m 6745

Ook bezorgen wij in Ede en Veenendaal. Hiervoor gelden de volgende postcodes: 3901 t/m 3907, 6710 t/m 6718

Wij doen altijd ons uiterste best om aan de door u gewenste bezorgtijd te voldoen. Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen door overmacht in het aantal bestellingen en verkeersdrukte. Uw postcode staat niet in het overzicht maar wilt u wel graag een bezorging? Neem dan gerust contact met ons op.