Zakelijk

Wij zijn Bakkerij Van Voorthuizen. Al meer dan 100 jaar zit het bakken bij ons in de genen en hebben wij al die jaren een familiebedrijf. We groeien ieder jaar meer en meer en daar zijn wij enorm trots op. Naast het bakken van onze ambachtelijke brood- en banketproducten verzorgen wij ook zakelijke oplossingen.

 

Horeca Leveringen

Wij leveren o.a. bij bedrijfskantines, hotels, restaurants, cateringbedrijven, stichtingen en verenigingen. Wilt u een eigen soort broodje die nergens anders verkrijgbaar is? Dat is zeker mogelijk bij ons.

Neem direct contact op

 

Bedrijfscatering

Geen tijd om broodjes te smeren voor een vergadering? Wij nemen dat graag van u over! Wij hebben een ruim assortiment met belegde broodjes. Denkt u eens aan een heerlijke zachte bol belegd met brie, walnoten en honing of misschien meer aan de traditionele bol met ham of kaas. Geen probleem, wij hebben een ruim assortiment beleg van circa 12 mogelijkheden.

Neem direct contact op

 

Detailhandel

Wilt u ook heerlijk ambachtelijk brood- en banketproducten verkopen in uw winkel of wilt u een winkel starten? Profiteer van aantrekkelijk staffel kortingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem direct contact op

 

Relatiegeschenken

Wilt u uw klanten en/of personeel op een originele, maar vooral op een héérlijke manier bedanken? Wij bieden een ruim assortiment relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan Petit fours, slagroomtaarten, chocoladeproducten en vruchtenbroden met uw eigen (bedrijfs)logo en/of persoonlijke tekst.

Neem direct contact op

 

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders, daarom leveren wij ook maatwerk. Wij denken graag met u mee. Tevredenheid! Daar gaat het bij ons om. Zijn onze klanten tevreden dan zijn wij dat ook!

Neem direct contact op
Stuur ons een WhatsApp

 

 

Neem contact op en bespreek uw wensen