Onze Bakkerij

Over ons

Bakkerij van Voorthuizen is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Het bedrijf is door de jaren heen sterk gegroeid en heeft 4 winkellocaties en 2 bakkerijen. Dit zorgt dat het nodig is om een goede planning te hebben om onze producten te leveren. Om dit mogelijk te maken wordt het banket in de bakkerij in Lunteren gemaakt en het brood in de bakkerij in Ederveen. De bakkers van Bakkerij van Voorthuizen maken alle producten van het begin tot einde zelf en de kwaliteit is daardoor voortreffelijk. ‘De klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat wat ze bestellen altijd vers is’, aldus Martin van Voorthuizen.

 

Brood

Bakkerij van Voorthuizen bakt brood in meer dan 12 soorten, zo is er voor ieder wat wils. Witte broden, Tarwe broden, heerlijke luxe meergranen broden maar ook kraak verse pistolets, ontbijtkoeken en heerlijke croissants. Het brood wordt door onze vakmensen gemaakt van de beste en hoogstaande kwaliteitsgrondstoffen. En uiteraard op basis van de bekende HACCP-certificeringen. Wij waarborgen dan ook een voedselveilig product.

 

Banket 

Heeft u al kennis gemaakt met onze overheerlijke gebakjes en roomboterkoekjes? Of smaakt een warme appelflap bij de koffie u ook zo bijzonder? Bij Brood- en Banketbakkerij van Voorthuizen bent u daarvoor en nog veel meer aan het goede adres. Wij maken kwaliteitsproducten gemaakt door de echte banketbakkershand. Of het nu gaat om gebak, taarten, koekjes of petit fours bij ons is dat in ruime mate verkrijgbaar.

 

Chocolaterie

Boven onze banketbakkerij in Lunteren hebben wij onze chocolaterie. Hier is met veel regelmaat onze collega te vinden die met veel passie bezig is met chocolade. Wij maken in onze chocolaterie ons volledige bonbon assortiment, Valentijn chocolade, Paaseieren, Paasfiguren, Moeder dag chocolade, herfst chocolade, Chocolade letters. Tevens kunnen wij op bestelling voor u leuke producten van chocolade maken. U kunt denken aan een plak chocolade met uw logo erop of geboorte chocolade met geboortemuisjes. Kijk voor voorbeelden op onze webshop!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of informeer bij onze winkelmedewerksters